loodgieter Woerden

Riolering Service Woerden

Problemen met de Riolering? Onze loodgieters en rioolspecialisten zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Bel: 0348-208 001

Riolering

Heeft u problemen met de riolering? Onze riool specialisten staan 7 dagen in de week 24 uur per dag voor u klaar bij alle mogelijke problemen. Zit de riolering verstopt of heeft u een lekkage? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze riolering specialisten via telefoonnummer 0348-208 001.

De meest voorkomende riool problemen waar wij voor ingeschakeld worden zijn:

 

Heeft u problemen met de riolering? Dan kunt u ons 7 dagen in de week bereiken.

 

Renovatie riolering loodgieters Woerden

riolering-woerdenOnze loodgieter Woerden service is ook gespecialiseerd in het vervangen of renoveren van afvoer systemen en riolering. Woont u bijvoorbeeld in een oudere woning en ondervindt u met regelmaat problemen aan uw riolering? Dan is de kans groot dat u een oud betonen of gietijzeren afvoer systeem heeft. Deze afvoer systemen zijn veelal in de jaren ’30 ’40 ’50 en ’60 van de vorige eeuw gebruikt.

Deze rioolbuizen en afvoer systemen kunnen door jaren intensief gebruik gaan afbrokkelen van binnenuit. Omdat het zwaardere materialen zijn kan dit minder eenvoudig afgevoerd worden door het water wat door de buizen heen stroomt. Na loop van jaren kunnen deze afgebrokkelde stukken buis een hardnekkige verstopping veroorzaken. In veel gevallen kan onze ontstoppingsservice dit ontstoppen door middel van speciale veren en ontstoppingslansen. Maar als het probleem zich vaker voordoet geven wij toch vaak het advies om deze buizen te vervangen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u geheel vrijblijvend ons contactformulier invullen. Heeft u direct een specialist nodig? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met onze loodgieter Woerden service via telefoonnummer 0348-208 001.

Twitter

"#Problemen met de #Riolering? Onze #loodgieters en #rioolspecialisten zijn 24/7 bereikbaar. Tel. 0348-208 001"