loodgieter Woerden

CV Ketels & CV ketel Storingen

CV ketel storing of vragen over nieuwe CV ketels? Onze Loodgieter Woerden service is 7 dagen in de week geopend en dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen!

Bel: 0348-208 001

CV Ketels

Ons loodgietersbedrijf in Woerden is ook gespecialiseerd in CV ketels. Of het nu gaat om een CV ketel storing die verholpen moet worden of om het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Onze loodgieter Woerden service staat 7 dagen in de week voor u klaar.

Wilt u een nieuwe CV ketel laten plaatsen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u zelf een nieuwe CV ketel heeft gekocht en deze moet alleen geïnstalleerd bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen losse installaties maar ook nieuwe CV ketels kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons contactformulier in. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken, wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar via telefoonnummer 0348-208 001.

 

Geen warm water

De meest voorkomende klacht die wij binnenkrijgen op het gebied van Cv ketels en CV ketel storingen is geen warm water. In erg veel gevallen is het probleem dat de ketel niet genoeg waterdruk heeft. Als een CV ketel geen waterdruk heeft wil het systeem ook geen warm water leveren. In de meeste gevallen is dit eenvoudig op te lossen door de cv installatie bij te vullen tot de maximale waterdruk die vermeld staat op de meter. Bij de meeste CV ketels is dit ongeveer twee bar.

cv-ketels-waterdrukWaterdruk regelmatig te laag? Dan is er vaak een probleem met de installatie, in veel gevallen lekt er ergens water uit het systeem. De meest voorkomende lekkage punten zijn:

 

In veel gevallen is de lekkage niet zo extreem dat het hele huis onderwater staat maar druppelt er water uit de CV installatie. Daarnaast zit de lekkage ten alle tijde in de buurt van een warmte bron waardoor de lekkage in de meeste gevallen snel opdroogt. Toch is het zaak om niet te lang te wachten met het herstellen van een dergelijke kleine lekkage.

Wij komen regelmatig bij klanten waarvan wij horen dat de lekkage begon met druppelen en uiteindelijk het water onder druk door de woning spoot met alle gevolgen van dien.

Onze loodgieter Woerden service beschikt over verschillende gespecialiseerde CV monteurs die alle mogelijk problemen met alle merken CV ketels kunnen oplossen. Direct een afspraak maken? Bel ons servicenummer om een afspraak te maken.

 

Storingen CV Ketels

Onze loodgieter Woerden service beschikt over een loodgieter 24 uur service. Wij zijn dag en nacht, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle mogelijke problemen. Heeft u een CV ketel storing? Blijf dan niet in de kou zitten en neem contact op met onze erkende loodgieters en CV monteurs om direct een afspraak in te plannen. Wij kunnen bij spoedgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn in Woerden en omgeving.

Direct een erkend cv monteur of één van onze loodgieters aan de lijn? Bel 24 uur per dag, 7 dagen in de week 0348-208 001.

 

Twitter

"#CV #ketel #storing of vragen over #nieuwe #CV #ketels? Loodgieter Woerden 7 dagen in de week geopend! tel: 0348 - 208001"